در مقالات گذشته نکاتی ساده اما در عین حال بسیار مهم را در مورد سئو با شما مطرح کردیم. در این مقاله سعی داریم تا شما را با اهمیت لینک دهنده ها (Backlinks)، محتوای با کیفیت و مفید، صفحه ۴۰۴ و وبلاگنویسی آشنا سازیم. با ما همراه باشید.
یکی از مشکلات بزرگی که اکثر سایت های تازه ساخته شده دچار آن هستند، ایزوله بودن وب سایت در فضای اینترنت می باشد. چنین سایت هایی هیچ گونه لینک خارجی ندارند و هیچ لینکی در وب سایت های دیگر، به آن ها اشاره نمی کند. که این امر باعث می شودکه خزنده های وب (Crawler) حتی از وجود چنین سایت هایی مطلع نشوند.
بهترین راهکار برای رفع این مشکل، ارسال نام وب سایت به دایرکتوری های محلی است. با این کار روبوت های خزنده وب می توانند وب سایت شما را در لیست های موجود ببینند و سپس به لیست نمودن صفحات آن بپردازند. با توجه به محل فعالیت وب سایت خود می توانید دایرکتوری های مناسب و رایگان را در اینترنت جستجو و پیدا نمایید.
همچنین قابل ذکر است که گوگل برای سایت هایی که توسط خود پیمایشگرها یافت شوند، ارزش بیشتری قائل می شود.
تهیه محتوای با کیفیت بالا، کار ساده ای نیست. اما لازم است بدانید تا در صورتیکه وب سایت شما دارای اطلاعات منحصر بفرد و ارزشمندی باشد که توضیحات مفیدی را در مورد محصولات یا خدمات شما به کاربران ارائه دهد، موتورهای جستجو نیز از آن مطلع شده و با افزایش رتبه صفحه شما در نتایج جستجو، تشویقتان می کنند.
اطلاعات مفید و با کیفیت در وب سایت می تواند بازدیدکنندگان معمولی را تبدیل به مشتریانی سود آور برای شما نماید. آن ها همچنین می توانند باعث جذب لینک های خارجی به وب سایت شما شوند، به صورتی که سایت های با موضوع مشابه دیگر، آدرس شما را به عنوان منبعی معتبر معرفی نمایند. هر لینک خارجی که به وب سایت شما اشاره کند به عنوان یک امتیاز مثبت توسط گوگل به شمار خواهد رفت.
هیچ گاه از درج لینک سایت های معتبر در وب سایت خود دریغ نکنید. بسیاری به غلط تصور می کنند که به این صورت باعث تبلیغ رایگان سایرین می شوند، اما باید در نظر داشته باشید که با این کار در دراز مدت می توانید یک رابطه همسایگی مناسب با سایت های پر بازدید به وجود آورید.
یکی از عواملی که باعث افت محبوبیت سایت شما نزد موتور های جستجوگر می شود، مواجهه آنان با صفحاتی است که وجود خارجی ندارند. عمده این مسئله از جایی نشأت میگیرد که شما در وب سایت خود به لینکی از سایتتان اشاره کنید که وجود خارجی نداشته باشد. در اینصورت موتور های جستجوگر وقتی لینک های سایت شما را بررسی می کنند، به صفحه ۴۰۴ یا همان ناکجا آباد (Middle of nowhere) می رسند و اگر صفحه ۴۰۴ خود را بهینه نکرده باشید، جستجوگر ها این صفحه را فهرست یا ایندکس (Index) می کنند و از ارزش سایت شما کاسته می شود. پس حدالامکان تلاش کنید تا لینک هایی که در وب سایت خود قرار می دهید مقصد معلوم و مشخصی داشته باشد و هر چند وقت یکبار لینک های سایت خود را چک کنید تا به نا کجا آباد نروند! اما اگر فکر می کنید این کار وقت زیادی از شما را میگیرد پس سعی کنید صفحه ۴۰۴ خود را بهینه کرده و از ایندکس شدن آن توسط روبوت ها جلوگیری نمایید.
بعضاً دیده شده برخی از وبمستر ها به دنبال افزایش کلمات کلیدی خود و افزایش رتبه خود در نتایج جستجوی موتور های جستجوگر، اقدام به استفاده بی رویه از تگ ها یا همان برچسب ها مبادرت می ورزند. اما جالب است بدانید از نظر گوگل کسانی که بیش از حد از برچسب ها استفاده می کنند، اسپمر هستند و نباید در نتایج جایگاهی داشته باشند! به همین جهت بهتر است زمانی که می خواهیم از برچسب ها استفاده کنیم اولاً بیش از ۵ برچسب انتخاب نکنیم و ثانیاً برچسب های انتخاب شده باید کاملاً مرتبط با مطالب و بهترین آن ها باشد.
صرف نظر از ابعاد کسب و کار و رشته صنعتی که درآن فعالیت می کنید و ابعاد جغرافیایی که تجارت شما را محدود می کنند، با ایجاد یک بلاگ می توانید آثار مفیدی را در کسب و کار خود ایجاد نمایید. اگر بتوانید برتری محصولات خود را در قالب بلاگ به کاربران معرفی نمایید، حتما برنده خواهید بود.
گوگل به منابع اطلاعاتی علاقه زیادی دارد که بلاگ نیز یکی از این منابع است. شما می توانید همواره از آخرین تحولات و مراحل تولید در رشته خود سخن بگویید که اینکار بعد از مدتی، موجب تبدیل شدن بلاگ شما به یک مرجع معتبر در گروه کاریتان و جذب پیروان با وفایی می گردد که همواره به اطلاعات شما اعتماد دارند و خود نیز به اشتراک اطلاعات مفید در سایت کمک می کنند.
وردپرس یکی از ابزارهای رایگان فوق العاده مفید است که هم اکنون به عنوان بهترین نرم افزار بلاگینگ در دنیای مجازی شناخته می شود. با استفاده از این نرم افزار، هر بار که مقاله جدیدی را در بلاگ خود اضافه می کنید، درخواستی (Ping) به موتورهای جستجو ارسال می شود و با این کار پیمایشگرها مجدداً به وب سایت شما آمده و اطلاعات خود را بروز می نمایند. اگر در مورد کسب و کار خود جدی هستید و پیشرفت، هدف غایی و نهایی شماست، سرمایه گذاری بر روی نام دامین (Domain Name) و میزبانی (Hosting) برای راه اندازی یک سیستم بلاگینگ قوی با وردپرس می تواند نتایج ارزشمندی را به همراه داشته باشد و اعتبار شما را نزد کاربران افزایش دهد.
۲ comments. دیدگاه جدید بگذارید
مرسی از اطلاعات مفیدتون
خواهشمند. خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید واقع شده.
با تشکر از نظرات دلگرم کننده شما